Ga naar hoofdinhoud

Thuismeting met onze app

Patiënten geven de voorkeur om thuis te herstellen. Dan is het belangrijk om te weten hoe het de patiënt gaat. Met een eenvoudige app op de smartphone kunnen patiënten zelf gezondheidsgegevens bijhouden in verschillende Healthcards en delen met hun zorgverlener. Denk aan verschillende klinische parameters al dan niet gekoppeld aan een sensor zoals een bloeddrukmeter. Maar denk ook aan vragenlijsten of foto’s van een wond. Met thuismeting wordt zelfregie voor de patiënt en zorg op afstand mogelijk.

HealthCards. Eén keer maken, overal gebruiken.

Monitoren vraagt om gegevens van de patiënt. Het verzamelen van deze gegevens hebben we eenvoudig gemaakt met HealthCards. Een HealthCard verzamelt één (medisch) gegeven van de patiënt, bijvoorbeeld bloeddruk, hartslag, gewicht, pijnscore, et cetera. Maar ook een vragenlijst of een foto van een wond. Soms zelfs gekoppeld aan een sensor om de gegevens automatisch te meten. Alles door de patiënt zelf bij te houden in de Clinicards app.

Dankzij HealthCards kunnen patiënten op eenvoudige wijze gegevens invoeren over hun gezondheid. Nieuwe Healthcards zijn zo gemaakt, natuurlijk samen met zorgverleners. Hierdoor is Clinicards makkelijk inzetbaar voor meerdere ziektebeelden. Alle gegevens komen direct binnen bij de zorgverlener. Een selectie van hoog-risico patiënten is dan zo gemaakt. Zorg op afstand was nog nooit zo simpel. 

Streefwaarden. Streven naar een goede gezondheid. 

Binnen een bandbreedte blijven of een streefwaarde behalen kan belangrijk zijn voor de gezondheid van de patiënt. Samen met de zorgverlener kunnen specifieke HealthCards geconfigureerd worden zodat de patiënt deze streefwaarden kan gebruiken. En met inzichten blijft de patiënt altijd op de hoogte van de voortgang.

Inzicht voor zorgverleners via het portaal of EPD

In het beveiligde Clinicards portaal, dat geïntegreerd kan worden met het EPD, kan de zorgverlener de waarde en het verloop van thuismetingen inzien. Dit kunnen verschillend klinische parameters zijn eventueel gekoppeld aan een sensor, maar ook intake- en PROMS vragenlijsten, of foto’s van een wond. Er is heel veel mogelijk en als het er niet is, dan maken we het voor jullie.
Zo kun je als zorgverlener de patiënt op afstand monitoren, en zodoende complicaties, klachten en onnodige ziekenhuisbezoeken voorkomen.

HealthCards. Elke patiënt een unieke ervaring

Met Clinicards Portal kunnen zorgverleners zelf en per patiënt(groep) aangeven welke HealthCards relevant zijn en deze selecteren voor de patiënt. Zit er een niet bij? Laat het ons weten. Onze verzameling HealthCards groeit met de dag.

Insights. Begrijpen wat er gebeurt

Alle ingevoerde gegevens van de patiënt komen samen op één plek in de Clinicards Portal. Zie het verloop, identificeer trends of leer van de resultaten van een ingevulde vragenlijst.

Filtering. De juiste patiënt naar het ziekenhuis

Zorg op afstand  krijgt pas echt waarde als de juiste patiënt de juiste zorg krijgt. Met onze Patient Filter kan de zorgverlener zelf de meest hulpbehoevende patiënten vinden. Op zoek naar de groep met een pijnscore hoger dan 7 die geen medicatie hebben ingenomen? Eén klik is voldoende.

Connect. Contact via beeldbellen

Indien gewenst is het via de Clinicards Portal eenvoudig om een beeldbelverbinding op te zetten. Dat maakt het voor zowel de patiënt als de zorgverlener een stuk makkelijker om vinger aan de pols te houden.

Back To Top