Ga naar hoofdinhoud

Informeren van de patiënt met onze app

Onze smartphone is altijd en overal beschikbaar en wordt in het dagelijks leven voor van alles geraadpleegd. Hoe makkelijk is het als we ons smartphone inzetten voor het beter en stapsgewijs voorlichten van de patiënt. Informatie geven die relevant is voor die ene patiënt. Of het dan gaat om artikelen, video’s, foto’s of animaties, dat maakt ons niet uit. De juiste informatie op het juiste moment in de app voor de patiënt. Dat maakt samen beslissen mogelijk.

ContentCards. Een persoonlijke bibliotheek met relevante artikelen

Relevante en betrouwbare informatie in de handen van de patiënt. Op één plek in de app beschikbaar, eenvoudig doorzoekbaar en altijd up to date. Of het nu om een artikel gaat, video of animatie. 

CarePath. Informatie op het juiste moment in het zorgpad

Er komt al genoeg informatie op een patiënt af. Gedoseerd en op het juiste moment relevante informatie verschaffen is dus cruciaal in het zorgproces. Met het door de zorgprofessional aangemaakt zorgpad zichtbaar in de app wordt de patiënt meegenomen in de patiëntenreis.

De patiëntenreis zelf inrichten in het portaal

De tijd van dure papieren folders is echt voorbij. Tijd voor het digitale tijdperk, met gedoseerde en relevante informatie. Via het Clinicards portaal is het voor zorgteams eenvoudig om artikelen, video’s en animaties toe te voegen, en deze te koppelen aan een zorgpad. Daarmee is de informatie naar de patiënt altijd up to date. De patiënt is (vooraf) beter geïnformeerd, en consulten kunnen zo effectiever en efficiënter verlopen.

Content Management System. Zelf content toevoegen is eenvoudig

Middels ons Content Management System kunnen zorgprofessionals zelf content aan de ContentCards toevoegen. Of het nu gaat om tekst, video, animatie of foto’s, alles is mogelijk. En als er geen content is, of deze moet herschreven worden, dan zorgen wij daar toch voor? Inmiddels hebben we unieke content van (academische) ziekenhuizen van verschillende ziektebeelden.

CarePath. Zorgpaden voor de patiënt aanmaken

Zorgpaden zijn de facto standaard in veel zorgprocessen. Met behulp van onze ContentCards en CarePath kunnen zorgverleners zorgpaden eindelijk echt een gezicht geven voor patiënten. Het zorgpad wordt gevisualiseerd voor de patiënt in de app. De behandeling middels video nogmaals uitleggen, een relevant artikel over het ziektebeeld of operatie, de openingstijden van de poli? Alles op z’n tijd.

Analytics. Inzicht in het gebruik van de content

Welke artikelen worden het meest gelezen? En het hoogst gewaardeerd? Met onze Analytics module wordt dat eenvoudig inzichtelijk. Leer van dit inzicht om de content nog beter te maken.

Back To Top