Ga naar hoofdinhoud

Thuis gezondheid bijhouden, bijvoorbeeld bloeddruk bij hartklachten, zuurstof in het bloed na een COVID-infectie, of gewoon een aantal metingen tegelijkertijd om de vitaliteit bij te houden. Snel, eenvoudig en veilig. Een veel gehoorde wens in een wereld waarin zorg op afstand steeds belangrijker wordt. 

Ons Clinicards-platform is al speciaal ontwikkeld voor het op afstand monitoren, informeren en coachen van patiënten voor elke type aandoening. Met Boxz brengen we Clinicards weer een stap verder.

Een Boxz wordt door de zorgverlener ingezet om de patiënt thuis te kunnen monitoren en geeft makkelijk en sneller inzicht in de gegevens voor de patiënt. Een Boxz bevat één of meerdere meetapparaten waarmee de patiënt of zorgconsument thuis metingen kan uitvoeren.

Elk meetapparaat is gekoppeld met een HealthCard, bijvoorbeeld hartslag, temperatuur, gewicht of bloeddruk. Deze unieke combinatie van een HealthCard en een meetapparaat komt samen in een digitale zorgoplossing zoals bijvoorbeeld ZwApp Pro voor complexe zwangerschappen, of Clinicards Corona voor Covid 19.

De gegevens van het meetapparaat komen automatisch in de Clinicards app van de patiënt en kunnen ingezien worden door de zorgverlener in het Clinicards portaal en eventueel in het EPD. Elke meting kan gekoppeld worden aan een specifiek zorgpad zodat de patiënt meegenomen wordt in de reis naar een betere gezondheidsuitkomst.

Een Boxz met bijbehorend platform wordt speciaal ontwikkeld voor een bepaalde zorgvraag, of voor het eigen ziekenhuis. 

Zwangerschap Hypertensie

In deze Boxz bevindt zich een bloeddrukmeter die speciaal gevalideerd is voor hypertensie bij zwangerschap. Deze bloeddrukmeter wordt gekoppeld aan ZwApp Pro, de Clinicards-versie voor complexe zwangerschappen.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: bloeddruk en hartslag. 

Deze Boxz bevat:

Zwangerschap Diabetes

Diabetes tijdens de zwangerschap is een risicofactor die goed in de gaten gehouden dient te worden. In deze Boxz bevindt zich een bloedglucosemeter die gekoppeld is aan ZwApp Pro, de Clinicards-versie voor complexe zwangerschappen.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: bloedglucose.

Deze Boxz bevat:

Corona

Clinicards Corona was één van de eerste digitale zorgoplossingen waarmee specifieke klachten van een COVID-19 infectie bijgehouden kunnen worden. Zuurstofsaturatie in het bloed is een belangrijke indicator van het verloop van herstel. In deze Boxz hebben we daarom de saturatiemeter gekoppeld aan Clinicards Corona.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: zuurstofsaturatie in het bloed. 

Deze Boxz bevat:

Hartfalen

Een gezond hart is een gezond leven. Regelmatig checken hoe het met deze hardwerkende spier gaat is geen overbodige luxe. Met de koppeling van de Health Monitor kunnen er in één meting 5 vitale parameters bijgehouden worden die tezamen een goed beeld geven van de hartgezondheid.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: hartslag, temperatuur, ECG, saturatie, bloeddruk.

Deze Boxz bevat:

Vitaliteit

Gezond zijn en gezond blijven is de beste vorm van zorg. Dat begint met zelfinzicht in de zaken die een indicator kunnen zijn van de gezondheid. Hoe verloopt de hartslag, hoe actief ben ik en hoe staat het met m’n gewicht. Om er maar een paar te noemen. Met deze Boxz kunnen deze indicatoren op een eenvoudige wijze thuis bijgehouden worden.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: hartslag, temperatuur, ECG, saturatie, bloeddruk, gewicht, activiteit.

Deze Boxz bevat:

Longembolie

Bij een longembolie is een bloedvat naar je longen verstopt. Hierdoor komt er minder zuurstof in je bloed en krijg je het benauwd. Dat kan een angstig gevoel geven. Na behandeling is het belangrijk dat de zuurstof in het bloed en hartslag wordt bijgehouden. Met deze gespecialiseerde Boxz kan dat thuis plaatsvinden. 

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: zuurstofsaturatie in het bloed.

Deze Boxz bevat:

Nierfalen

Nierfalen is een ingrijpende aandoening waarbij factoren zoals bloeddruk, medicatiegebruik, gewicht en activiteit belangrijk zijn. Inzicht in deze factoren helpt bij een effectieve behandeling. Onze Boxz voor nierfalen geeft de mogelijkheid deze factoren thuis bij te houden.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: gewicht, bloeddruk, activiteit.

Deze Boxz bevat:

Prehabilitatie

Fit zijn vóór de operatie is belangrijk voor het herstel ná de operatie. Hoe fitter vóór de operatie, hoe beter het herstel doorgaans is. Met deze Boxz kan worden bijgehouden hoe fit iemand is zodat er eventueel gecoacht kan worden naar het wenselijk niveau.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: activiteit, gewicht, bloeddruk, hartslag.

Deze Boxz bevat:

Vitalen

Soms is het gewoon belangrijk om de meest belangrijke aspecten van de gezondheid bij te houden. Bijvoorbeeld na een operatie. Hoe mooi zou het zijn om dit met één meting thuis te kunnen doen. Met de Boxz vitals kan thuis een vijftal vitale parameters eenvoudig bijgehouden worden. 

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: hartslag, temperatuur, ECG, saturatie, bloeddruk.

Deze Boxz bevat:

Slaap

Een goede nachtrust is bepalend voor een goede gezondheid. Inzicht in het slaappatroon is daarbij cruciaal, zeker als verband gelegd wordt met de activiteit overdag, en het eet- en drinkpatroon. Door de koppelingen van Clinicards met de slaapmat van Withings ligt dit inzicht binnen handbereik. Met maar liefst 6 aspecten die van de slaap gemonitord worden.

De volgende waarden kunnen thuis worden gemeten: activiteit, hartslag, ademhaling, slaapcyclus, slaap score, apneu, snurken.

Deze Boxz bevat:

Back To Top